Ruiter vitaal training

Iedere ruiter vindt het belangrijk dat zijn/haar paard fit is. Hierbij word vaak alles uit de kast getrokken om je paard zo goed en vitaal mogelijk te houden. 

Maar hoe zit het met de ruiter/menner? Hoe goed zorg jij voor jezelf?

Om een goed team te kunnen zijn met je paard/pony zal je ook zelf aan de slag moeten. Door zelf gericht te trainen wordt je samen een beter team.  Vind je misschien de sportschool wel helemaal niets of weet je niet waar te starten. 

Wij kunnen jou daarbij helpen! 

Tijdens de ruiter vitaal trainingen gaan we gericht op de ruitersport aan de slag met de vitaliteit van de sporter. Je kunt bij ons op 2 manieren aan de slag

  • personal coaching
  • groepstraining

 

Personal coaching:

Hierbij gaan we 1 op 1 trainen. 

Er wordt bij de start een intake gesprek afgelegd waar jou doelen en verwachtingen worden besproken, daarna voeren we een intaketest uit. Dit doen we om een meting te doen met welke basis we starten. Vandaar uit stellen we een plan op hoe we te werk gaan. 

Ieder plan is uniek en kan op meerdere wijzen worden ingevuld. 

 

Groepstrainingen:

Wij verzorgen ook groepstrainingen in de buitenlucht. Hierbij wordt er gezamenlijk getraind aan conditie, core stabiliteit, balans en kracht. De groepen hebben een maximale grote van 10 personen. Dit zodat iedereen nog steeds een stukje individuele begeleiding kan krijgen in het uur.